گوشت :•: ۴۰۰ گرم
کلم بروکلی :•: ۴۰۰ گرم
لپه :•: ۵/. پیمانه
گوجه فرنگی :•: ۳ عدد
پیاز داغ :•: ۳ الی ۴ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی :•: به مقدار لازم
نمک و زرد چوبه :•: به مقدار لازم
آب لیمو :•: نصف استکان
روغن :•: برای سرخ کردن
برای تهیه خورش کلم بروکلی ابتدا گوشت را با یک پیاز کوچک و نمک و زرد چوبه بپزید و لپه پخته شده و کلم بروکلی سرخ شده را به آن اضافه کنید
. ۵ دقیقه مانده به آخر پخت خورش کلم بروکلی گوجه فرنگی پوست کنده و ریز شده و رب گوجه و پیاز داغ و آب لیمو را به خورشت اضافه کنید.
می توانید برای تزیین خورش کلم بروکلی از قارچ ورق روق شده و کلم بروکلی استفاده نمایید و همراه پلو سرو کنید.